momnsofea

Tuesday, June 18, 2013

Asam Pedas Melaka...Power ...

2 hari kitaorang lunch kat sini..
power ke tak power?

tp yg femes kat sini asam pedas dan kari kepala ikan tp jgn lupa air tebunya pergh...very juicy  mmmmm masih aku terasa..

Kalau nk mkn kat sini jgn dtg waktu lunch hour busy giler asam pedas cepat habis. harga kat sini murah jgk x dpt cam nih kat kl.

Gerainyer dekat JPJ tp lps dikut jee simpang trafic light tgk gerai yg ramai org dan ada mesin air tebu dialah..HJH RAHMAH.. lps lunch ada jual kuih muih..sedap jgk..3 seringgit ok lah kan manank dpt skrg ih.Kalau x dpt goggle ke ..garmin...papago ke..yee.

Selamat menjamu selera lah yee.

1 comment:

lesungpipit said...

melaka???
superb...
terbaek...

done 4low u sis