momnsofea

Sunday, December 16, 2012

Big Bad Wolf Book Fair 2012

Alhamdulillah dpt juga i g kat sini...setelah memujuk en suami..tq so much..laling..
Kat sana sah2 ler jammed...hari saturday lak..
Tapi diorang punyai preparation sgt bagus extra parking ..tp caj rm 2 .ok kan.Toilet bersih jee..itu yg mesti..Kotak2 disediakan bg memudahkan pembeli mengisi buku dan senyuman manis dan warmnest dr cashier menyejukkan hatiku utk mbyr...he he
Sebelum g i dh goggle ..nk tgk peak hour iaitu ttgh hingga jam 3. So kitaorang smp dlm jam 4.. just nice.. blk jam 7.klu ikut i nih smp tutup baru i balik..he he.
So apa tunggu lagi ,bagi sesiape x pegi lg.. pegi la.. rugi oooo terutama buat "si ulat buku" pesta ni berakhir pd 23hb...

Nak detail sila g kat fb atau laman web Bigbadwolfbook.com.
ok chow ...

1 comment:

Nadya Rizal said...

hi salam, im nurul nadya from nst. saya ada terbaca entry puan bkaitan masalah maid. boleh saya buat short interview thru email or call?

nadyaryzal.nr@gmail.com