momnsofea

Tuesday, April 6, 2010

The Red Team - MU Fanatic

Rombongan kami sekeluarga -lawatan sambil berlajar..tapi hari tu kami famous jap..he.. he sbb pakaian baju colour ..merah pergi mana je orang pandang dan tegur kenapa pakaian warna merah dan tersenyum2g pandang kami semacam je..kenapa ek? ..ntah lah..mak yg cun ke bapaknya yg hensem atau anak2 semuanya comei2 kot..tak lah.. sebab kami sekeluarga memakai pakaian colour sama...merah.Ada seorang india tegur kenapa pakai merah? dlm hati suka hati i..lah..he he..
Pemandangan dari atas bukit.Kubu pertahanan..Cantik..kan..tenang.

Ini masa dlm train..rm3 dewasa & kanak2 rm1 - round2 area Kota Melawati..best..corner masa naik bukit tu..seriau (takut) sikit.Apa pun kitaorang enjoy tambahan anak2 i excited je..TERUJA.Adib cuak sikit.

Panas2 gini , kitaorang pekena ais krim...semua favour sama je, lain2 nnt ada yg x puas hati.Kalau posing2 anak teruna i over sikit...

Last sekali kami dibawa ke taman tema haiwan..ala zoo gitu.Sofea nmpk takut betul..mmg takut..Mama dia pun takut he.he.Kat sini pun nak posing jugak ke ma?..Ok..Senyum..snap.. Lepas ni,tggu train nak turun ke bawah .





1 comment:

Elziera said...

MU kalah ar.. :P